KATKARAPUPASTA
Katkarapupasta Crème Bonjourin tapaan on todella helppo ja nopea pastaruoka. Pastakastikkeen valmistus sujuu yhtä nopeasti kuin pastan keittäminen.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 170 g katkarapuja
- 1 pieni sipuli
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 1 nippu tilliä
- 2 rkl ruokaöljyä
- suolaa ja pippuria
- 200 g Crème Bonjour ruohosipuli tuorejuustoa
- spagettia
Ohjeet
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeiden mukaan. Säästä hieman (0,5 dl) keitinvettä.
- Silppua sipuli ja leikkaa kirsikkatomaatit kahtia.
- Hienonna tilli, säästä muutama oksa koristeluun.
- Kuumenna öljy pannulla. Ruskista sipuli ja tomaatit nopeasti öljyssä, sekoita kunnolla. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää tilli ja 0,5 dl keitinvettä pannuun. Sekoita tasaiseksi.
- Lisää Créme Bonjour Ruohosipuli -tuorejuusto. Sekoita.
- Lisää keitetty pasta ja katkaravut. Reseptissä on käytetty tavallisia pakastekatkarapuja, jotka sulatettiin ja kuorittiin ennen kuin lisättiin pastan sekaan .Voit kuitenkin ostaa valmiiksi kuorittuja katkarapuja niin pakasteena kuin liemessä.
- Aseta katkarapupasta tarjoiluvadille, koristele tillillä ja sitruunalla. Tarjoile heti.