use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

UUNILOHI RUOHOSIPULITUOREJUUSTOLLA

Tuorejuuston kanssa kypsennetty uunilohi pysyy varmasti mehukkaana ja herkullisena. Reseptiä on helppo muokata käyttämällä eri tuorejuustoja tai sekoittamalla joukkoon esimerkiksi sinappia, kapriksia tai vaikkapa piparjuuritahnaa.
recipe image UUNILOHI RUOHOSIPULITUOREJUUSTOLLA

Ainekset

  • 1 kg ruodoton lohifilee
  • 1 rkl suolaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 rs Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl tuoretta tilliä

      Ohjeet

      1. Laita lohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, mausta pinta suolalla.
      2. Yhdistä Créme Bonjour ruohosipulituorejuusto, mustapippuri ja oliiviöljy sekoituskulhossa ja notkista ainekset tasaiseksi seokseksi.
      3. Levitä seos kalan pinnalle ja paista kuumassa uunissa 180 °C asteessa 15-18 minuuttia.
      4. Kala on parhaimmillaan, kun liha on lohkeavaa ja mehevän helakkaa.
      5. Viimeistele uunilohi karkeaksi leikatulla tillillä.