VALKOINEN PIZZA TUOREJUUSTOLLA JA GRAAVILOHELLA
Hemmottele vieraitasi tällä ylellisellä valkoisella pizzalla, joka täytetään pikkelöidyllä punasipulilla, graavilohella ja Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustolla.
Ainekset
Pikkelöity punasipuli
- 2 punasipulia kuorittuina ja viipaloituina
- 1 dl sokeria
- 0,5 dl etikkaa 12%
- 1 dl vettä
Pizza
- 2 valmispizzapohjaa
- 1 rs Crème Bonjour Oliivi & Yrtit tuorejuustoa
- 200 g graavattua lohta
- ruukku tuoreita yrttejä
Ohjeet
- Keitä sokeri, etikka ja vesi kattilassa.
- Ota lämpö pois ja lisää sipuli. Anna jäähtyä.
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Levitä pizzapohjan päälle tuorejuusto ja paista uunissa noin 10 minuuttia.
- Lisää graavilohi, pikkelöidyt punasipulit ja tuoreet yrtit pizzan päälle.