PASTA PARMESAANIJUUSTOLLA JA MUSTAPIPPURILLA
Juustoa ja pippuria, yksinkertaisista raaka-aineista syntyy poikkeuksellisen herkullinen pasta.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 300 g spagettia tai kuivapastaa
- 1 rkl suolaa pastan keitinveteen
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl rouhittua mustapippuria
- 1 rs Crème Bonjour with Parmesan tuorejuustoa
- 1,5 dl pastan keitinvettä
- 2 rkl voita
Ohjeet
- Kuumenna 1,5 litraa vettä kiehuvaksi pastaa varten. Lisää suola ja pasta. Sekoita kevyesti muutaman kerran. Sopivan ”al dente” kypsyyden saat jättämällä pois noin 2 minuuttia pakkauksen ohjeellisesta keittoajasta. Ota 1½ dl pastan keitinvettä sivuun ja valuta pastat.
- Varaa laakea kattila tai paistinpannu pastan viimeistelyyn. Lisää pannulle oliiviöljy ja mustapippuri. Kuumenna ja lisää loraus pastan keitinvettä.
- Lisää pannulle pasta, tuorejuusto sekä voi, pyöräytä ainekset sekaisin ja lisää tarvittaessa pastan keitinvettä. Pastan tulee olla rakenteeltaan mehevän kermaista ja maultaan aromaattisen pippurista.