use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

LOHIRULLAT TUOREJUUSTOLLA

Lohirullat tuorejuustolla sopivat alkupalaksi tai pikkusuolaiseksi. Makua tuo Crème Bonjour Piparjuuri -tuorejuusto
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 10
recipe image LOHIRULLAT TUOREJUUSTOLLA

Ainekset

  • 2 prk Crème Bonjour piparjuuri tuorejuustoa
  • kylmäsavu- tai graavilohta
  • suolakeksejä
  • ruohosipulia koristeluun

      Ohjeet

      1. Levitä pöydälle tuorekelmua. Lusikoi purkillinen Crème Bonjour Piparjuuri -tuorejuustoa kelmulle. Peitä toisella kelmulla ja kauli ohueksi levyksi.
      2. Avaa päällimmäinen kelmu. Asettele lohisiivuja tuorejuuston päälle. Peitä jälleen kelmulla. Käännä ympäri. Avaa kelmu ja leikkaa reilusti ruohosipulia tuorejuuston päälle.
      3. Rullaa kelmun avulla tiukaksi rullaksi. Leikkaa rulla ohuiksi, noin parin sentin paloiksi. Asettele suolakeksejä tarjottimelle. Nostele lohirullat keksien päälle. Koristele ruohosipulilla.