use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PAAHTOPAISTILEIPÄ PIPARJUURITAHNALLA

Créme Bonjour Piparjuuri tuorejuustosta valmistettu piparjuuritahna antaa paahtopaistileivälle runsaasti makua.
  • Annosta 6
recipe image PAAHTOPAISTILEIPÄ PIPARJUURITAHNALLA

Ainekset

  • 6 siivua leipää
  • 6 isoa siivua paahtopaistia
  • 1 annos pikkelöityä punasipulia
  • 1 annos piparjuuri-paputahnaa
  • Kapriksia
  • Mustapippuria
  • Rucolaa tai vesikrassia
Pikkelöidyt punasipulit
  • 1 iso punasipuli
  • 0.5 dl väkiviinaetikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1.5 dl vettä
  • Ripaus suolaa
Piparjuuri-paputahna
  • 170 g säilöttyjä valkopapuja
  • 100 g Crème Bonjour Piparjuuri tuorejuustoa
  • 1 hienonnettu valkosipulin kynsi
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • Suolaa
  • Valkopippuria
  • Oliiviöljyä
  • Lehtipersiljaa

      Ohjeet

      1. Valmista pikkelöity punasipuli ajoissa, mielellään viimeistään edellisenä päivänä. Sekoita etikka, vesi, sokeri ja suola kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hetki, jotta sokeri sulaa. Anna jäähtyä haaleaksi. Siivuta punasipuli. Laita ne kulhoon, kaada päälle liemi. Anna maustua jääkaapissa vähintään seuraavaan päivään.
      2. Valmista piparjuuri-paputahna: survo pavut tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella tai muussaa haarukalla. Sekoita Crème Bonjour Piparjuuri tuorejuusto ja muut loput ainekset joukkoon.
      3. Paahda leivät paahtimessa, grillissä tai parilapannulla.
      4. Levitä leiville piparjuuri-paputahnaa, asettele reilusti paahtopaistia. Nostele pikkelöityä punasipulia ja kapriksia. Koristele vesikrassilla tai rucolalla.