use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

HELPOT VIINERIT

Helpot mustikka-sitruunaviinerit saavat mehukkuutensa Crème Bonjour maustamattomasta tuorejuustosta.
  • Valmiina ajoissa45 minuutit
  • Annosta 15
recipe image HELPOT VIINERIT

Ainekset

  • 500 g voitaikinalevyjä
  • 200 g Crème Bonjour maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • 1 munankeltuainen
  • 2-3 dl mustikoita
  • 1 kananmuna voiteluun

      Ohjeet

      1. Ota voitaikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle ja laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
      2. Sekoita kaikki täytteen ainekset: tuorejuusto, sokerit, sitruunankuori ja munankeltuainen keskenään.
      3. Leikkaa jokainen voitaikinalevy kolmeen osaan niin, että sinulla on kolme suorakaiteen muotoista taikinapalaa. Viillä taikinapalaan pienempi suorakaide n. 1 cm päästä reunasta (huom. viillä taikinan pintaan, älä leikkaa pohjaan asti!). Painele sitten haarukalla keskustaan reikiä. Näiden tarkoituksena on, että reunat kohoavat uunissa, mutta keskusta ei. Voitele taikinapalojen reunat kananmunalla. Laita noin ruokalusikallinen täytettä jokaisen taikinapalan keskustan päälle ja ripottele noin ruokalusikallinen mustikoita täytteen päälle.
      4. Paista n. 15-20 minuuttia, kunnes taikina on kauniisti ruskistunut.