KANAPASTA PEKONILLA
Kanapasta saa reippaasti lisää makua, kun sitä ryyditetään rapealla pekonilla. Herkullinen kana-pekonipasta sopii hyvin vaikkapa koko perheen illalliseksi tai liikuntaa harrastavan helpoksi lounaaksi. Tätä kanapastaohjetta on helppo soveltaa myös kanapastavuokaan!
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 400 g pennepastaa
- 400 g broilerin rintafileetä suikaleina
- 100 g pekonia suikaleina
- 1 rkl Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyä paistamiseen
- 0.5 sipuli hienonnettuna
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 200 g herkkusieniä viipaloituna
- 2 dl Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Valkosipuli ja Yrtit
- Suolaa ja mustapippuria
Ohjeet
- Aloita kanapasta paistamalla fileesuikaleet ja pekoni pannulla Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyssä.
- Noin puolivälissä paistoa lisää pannulle valkosipuli, sipuli ja herkkusienet.
- Lisää lopuksi Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Valkosipuli ja Yrtit.
- Kiehauta, mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 min. niin, että maut tasoittuvat.
- Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeiden mukaisesti suolalla maustetussa vedessä. Kaada pasta lävikköön ja valuta vesi pois.
- Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile kana-pekonipasta syvistä lautasista.
Vinkki! Samalla kanapastaohjeella valmistuu näppärästi myös kanapastavuoka: kaada kanapasta tarjoilemisen sijaan voideltuun uunivuokaan, ripottele päälle emmental-mozzarella -juustoraastetta ja paista vuokaa uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.