use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KANASALAATTI

Paistetuista kananfileistä ja keitetystä riisistä loihdit ruokaisan kanasalaatin, johon Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustolla kyllästetty kastike tuo ihanaa täyteläisyyttä.
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 3
recipe image KANASALAATTI

Ainekset

  • 3 dl keitettyä riisiä
  • 2-3 kypsennettyä kanafileeleikettä
  • 1 omena
  • 2 luomulehtisellerinvartta
  • parsakaalia
  • aurinkokuivattua tomaattia maun mukaan
Kastike
  • 200 g Crème Bonjour aurinkokuivattu tomaatti
  • 200 g kermaviiliä
Koristeluun
  • tuoretta persiljaa
  • aurinkokuivattua tomaattia
  • Vihersalaattia

      Ohjeet

      1. Pilko kana, omena, selleri, parsakaali ja aurinkokuivatut tomaatit.
      2. Sekoita ainekset riisin kanssa.
      3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin.
      4. Anna salaatin tekeytyä hetki jääkaapissa.
      5. Tarjoile kanasalaatti vihersalaattipedillä.