use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

LASAGNE PINAATILLA JA LEHTIKAALILLA

Maukas ja ravintorikas kasvislasagne on hyvä vaihtoehto perinteiselle lasagnelle. Créme Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto tuo lasagneen ihanaa täyteläisyyttä ja tuulahduksen aitoa Italiaa!
  • Annosta 6
recipe image LASAGNE PINAATILLA JA LEHTIKAALILLA

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • oliiviöljyä
  • 1/2 tuoretta punaista chiliä
  • 1 paketti tuoreita herkkusieniä
  • 100 g lehtikaalia
  • 1 paketti pinaattia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 2 purkkia tomaattimurskaa
  • 1 rasia Crème Bonjour aurinkokuivattua tomaattia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ripaus muskottipähkinää
  • tuoretta basilikaa
  • juustoraastetta

      Ohjeet

      1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen, voitele vuoka kevyesti.
      2. Hienonna sipulit sekä chili (poista halutessasi siemenet). Poista lehtikaalista keskiosan lehtiruoti ja silppua lehdet, silppua myös pinaatit. Viipaloi kirsikkatomaatit sekä herkkusienet.
      3. Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipulit, chili sekä lehtikaali - anna hetken kuullottua ja lisää pannulle kirsikkatomaatit sekä pinaatinlehdet. Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja mausteet, silppua sekaan tuoretta basilikaa ja anna hautua hetki. Paistoimme toisella pannulla herkkusienet, mutta jos tila riittää, voit myös paistaa kaikki samalla.
      4. Lado vuokaan pohjalle ensin kerros lasagnelevyjä ja sen jälkeen kastiketta, halutessasi voit laittaa jo kerrosten väliin juustoraastetta. Jätä kolmannelle kerrokselle lasagnelevyjen päälle kastiketta ja ripottele juustoraastetta maun mukaan. Paista 175 asteessa noin 40-45 minuuttia.