ANTIPASTI-VOHVELIT
Nämä rapeat antipasti-vohvelit tarjotaan italialaiseen tyyliin prosciutton, Manchegon, viikunoiden ja Oliivi & Yrtit -tuorejuuston kera.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
Vohvelitaikina
- 3,5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 2,5 dl vettä
- 2 dl maitoa
- 1 dl margariinia sulatettuna
- 2 kananmunaa
- 2 rkl Maizenaa
Päälle
- 1 rs Crème Bonjour Oliivi & Yrtit tuorejuustoa
- 4 siivua prosciuttoa
- 2 viikunaa lohkoina
- 1 pala Manchegoa raastettuna
Ohjeet
- Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola kulhossa. Vatkaa vesi, maito, kananmunat ja sulatettu margariini tasaiseksi taikinaksi.
- Paista vohvelit rapeiksi.
- Täytä vohvelit tuorejuustolla, prosciuttolla, viikunoilla ja Manchego-juustolla.