use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

BROILERINRINTAA JA PAAHDETTUA PAPRIKAA

Takuuvarmasti mehukas ja helposti valmistettava uuniruoka. Reseptin inspiraationa on klassinen katalonialaisherkku, jossa paahdetun leivän pinnalle sipaistaan valkosipulia, kypsää tomaattia ja oliiviöljyä. Mehevän kanan ja rapeiden leipäkrutonkien kanssa sopii mainiosti raikas viinietikalla maustettu salaatti.
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 4
recipe image BROILERINRINTAA JA PAAHDETTUA PAPRIKAA

Ainekset

  • 4 broilerinrintafilettä, ohueksi nuijittuna
  • 2 tl suolaa, ripaus mustapippuria
  • 1 dl kirsikkatomaatteja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rs Crème Bonjour Paahdettu paprika tuorejuustoa
  • 1 dl leipäkrutonkeja
  • 1 rkl oliiviöljyä

      Ohjeet

      1. Laita uuni kuumenemaan +180 C°, vuoraa uunivuoka leivinpaperilla tai öljyä astian pohja kevyesti.
      2. Mausta broilerinrintafileet suolalla ja mustapippurilla ja laita ne uunivuokaan.
      3. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja sekoita kulhossa yhdessä valkosipulin ja tuorejuuston kanssa. Levitä seos tasaisesti rintafileiden pinnalle. Ripottele lopuksi päälle leipäkrutongit ja viruta päälle oliiviöljy.
      4. Paista uunissa 20-25 minuuttia kunnes pinta on ruskistunut ja broileri on kypsää.