KATKARAPUTÄYTE
Katkaraputäyte sopii erinomaisesti esimerkiksi uuniperuneiden, saaristolaisleivän tai suolaisten vohvelien kanssa nautittavaksi.
- Annosta 10
Ainekset
- 180 g pakastekatkarapuja
- 1 purkki Crème Bonjour Katkarapu tuorejuustoa
- 150 g ranskankermaa
- 1 tl suolaa
- Ripaus valkopippuria
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- 1-2 tl sitruunan mehua
- 2 tl sokeria
Ohjeet
- Sulata katkaravut.
- Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma.
- Hienonna tilli ja lisää sekaan.
- Lisää täytteeseen vielä mausteet ja sitruunan puristettu mehu, sekä sulaneet katkaravut ja sekoita tasaiseksi.
- Nauti joko suolaisten vohveleiden kanssa tai esimeriksi saaristolaislimpun tai uuniperunoiden kera.