use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kylmäsavulohirullat

Uudenvuoden alkupalana on mainio tarjoilla pientä suolaista kuohuvan kanssa. Crème Bonjourin tuorejuustoilla loihdit helposti maukkaat pikkusuolaiset.

Kylmäsavulohirullat ovat todella nopeita tehdä ja erittäin maistuvia ihan sellaisinaan tai esimerkiksi ruisnapin kanssa. Näissä mahtavaa on se, että voit tehdä ne pakkaseen valmiiksi jo hyvissä ajoin, jolloin juhlapäivänä voit ottaa rennommin.

Juustopiiraspalat ovat juustoisen herkullisia ja päälliset smetana, mäti ja punasipuli kruunaavat makuelämyksen. Mustapippuri tuorejuusto sopii piiraaseen kuin nenä päähän. Täydellinen herkkupala kuplivan kaveriksi.

Onnellista uutta vuotta 2022!
  • Valmiina ajoissa40 minuutit
  • Valmistusaika5 minuutit
  • Annosta 45
recipe image Kylmäsavulohirullat

Ainekset

Ainekset
  • 300g kylmäsavulohisiivuja
  • 200g Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 0,5tl sitruunapippuria
  • Hienonnettua tilliä

      Ohjeet

      Ohjeet
      1. Aseta kelmu pöydälle.
      2. Levitä kylmäsavulohisiivut kelmun päälle hieman lomittain suorakulmion malliseksi levyksi, niin ettei siivujen väliin jää rakoja.
      3. Pehmennä tuorejuusto lusikalla ja levitä se kylmäsavulohisiivujen päälle.
      4. Ripottele tuorejuuston päälle sitruunapippuria sekä hienonnettua tuoretta tilliä.
      5. Rullaa pitkästä päästä tiukaksi rullaksi ja laita pakkaseen vähintään 30 minuutiksi.
      6. Leikkaa rulla siivuiksi ja tarjoile esimerkiksi ruisnappien päällä.
      7. Nauti. <3