use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

MAC & CHEESE

Tämä perinteinen amerikkalainen herkku on täydellinen lohturuoka. Mac & Cheese saa tässä reseptissä lisämakua aurinkoikuvatusta tomaatista ja hieman potkua jalapenosta.
  • Valmiina ajoissa40 minuutit
  • Annosta 4
recipe image MAC & CHEESE

Ainekset

  • 2 rkl Flora Culinessea
  • 1 tölkki maissia
  • 1 sipuli
  • 1/2 jalapeno
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 300 g makaronia
  • 400 g Crème Bonjour Aurinkoikuivattu tomaatti tuorejuustoa
  • 3-4 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl parmesan-tai cheddarjuustoa raastettuna
  • 1 dl korppujauhoja

      Ohjeet

      1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi sipulit, valkosipuli ja jalapeno. Kuumenna pannulla Flora Culinesse ja lisää maissit, sipulit, jalapeno. Paista pari minuuttia. Sekoita joukkoon Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vettä niin, että koostumuksesta tulee juoksevampi.
      2. Lisää keitetyt makaronit ja sekoita. Paahda toisella pannulla korppujauhoja pari minuuttia kunnes ne saavat hieman väriä.
      3. Ripottele päälle juustoraaste ja korppujauhot.
      Vinkki! Voit valmistaa juustomakaronin myös uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia, niin saat sille ihanan rapsakan pinnan.