use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PARSAKAALI-PARMESANPIIRAS

Kukinnot paahtuvat uunissa rapeiksi ja varsiosa pysyy mehukkaana. Piiras maistuu myös kylmänä ja piiras pysyy mehevänä lämmitettäessä.
recipe image PARSAKAALI-PARMESANPIIRAS

Ainekset

  • 500 g voitaikinaa tai piirastaikinaa
  • 1 iso parsakaali
  • 3 cm pala punaista chiliä
  • 2 punasipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 2 kananmunaa
  • 2 rs Crème Bonjour with Parmesan tuorejuustoa
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria

      Ohjeet

      1. Laita uuni kuumenemaan 200 °C asteeseen. Asettele taikinalevy leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Taikinan tulee ylettyä reilusti vuoan reunoille.
      2. Paloittele sipulit viipaleiksi ja hienonna chili. Levitä sipulit ja chili tasaiseksi kerrokseksi raa'an taikinan päälle.
      3. Sekoita kananmunat voimakkaasti tuorejuuston joukkoon ja mausta mustapippurilla. Kaada seos sipulien päälle.
      4. Pilko parsakaali reiluiksi lohkoiksi, puolita kukinnot ja levitä lohkot sekä pinjansiemenet juustokerroksen päälle.
      5. Paista 30-35 minuuttia kunnes parsakaalit ja taikinan pohja ovat kauniisti ruskistuneet.