QUESADILLAT
Quesadillat, eli pannulla paistetut tortillat, sopivat erinomaisesti kevyeksi alkupalaksi tai herkulliseksi välipalaksi. Quesadillamme saavat makua Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustosta. Hemmottele siis ruokaseuruettasi tällä herkullisella reseptillä!
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 4 isoa tortillalettua
- 1 rs Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
- 4 siivua Parma- tai Serranokinkkua
- 60 g rucolaa
- raastettua juustoa
- suolaa ja pippuria
Ohjeet
- Levitä kerros tuorejuustoa tortillaletun päälle.
- Lisää kahden tortillaletun päälle rucolaa, kinkkua ja juustoraastetta.
- Asettele kaksi muuta tortillalettua täytettyjen tortillalettujen päälle ja paina ne kevyesti yhteen.
- Paista quesadillat keskilämpöisellä paistinpannulla molemmin puolin, kunnes juusto on sulanut ja tortillat ovat saaneet kauniin värin.
- Anna jäähtyä muutama minuuttia ja leikkaa sitten quesadillat siivuiksi.