TÄYTEKEKSIT KUNINGATARTÄYTTEELLÄ
Kakkujen lisäksi juhlien tarjoilupöytään kuuluvat pikkuleivät. Juhliin leivottavien helppojen pikkuleipien täytteeksi sopii loistavasti esimerkiksi Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto.
- Annosta 10
Ainekset
- 125 g Crème Bonjour Voi&Rypsiöljy
- 1 1/2 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 3 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 tl raastettua sitruunankuorta
Täyte
- 1 prk Crème Bonjour maustamaton tuorejuustoa
- 2 rkl marjahilloa
- tomusokeria
Päälle
- mantelilastuja
Ohjeet
- Aloita keksitaikinan teko vatkaamalla Crème Bonjour Voi & Rypsiöljy ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seos muutamassa erässä keksitaikinaan.
- Laita keksitaikina jääkaappiin noin tunniksi. Kauli jähmettynyt keksitaikina jauhotetulla pöydällä. Tee muotilla keksitaikinasta 10 kappaletta ympyröitä. Voitele puolet ympyröistä munalla ja ripottele niiden päälle mantelilastuja.
- Paista pikkuleipiä 200 asteessa noin 7 minuuttia. Täytekeksien ei tarvitse saada juurikaan väriä, vaan ne saavat jäädä vaaleiksi.
- Mausta Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto halutessasi tomusokerilla, sekä valitsemallasi marjahillolla. Levitä tuorejuustoa puolelle keksejä ja aseta jäljelle jäävät keksit kansiksi.