RIESKARULLAT KATKARAPUTÄYTTEELLÄ
Rieskarullat katkaraputäytteellä ovat mainio lisä juhlien tarjoilupöytään tai alkupalaksi illalliselle.
Mausta rieskarullat Crème Bonjour Katkarapu -tuorejuustolla!
Mausta rieskarullat Crème Bonjour Katkarapu -tuorejuustolla!
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 200 g Crème Bonjour Katkarapu -tuorejuustoa
- 200 g katkarapuja
- 1 rkl limemehua
- nippu tuoretta korianteria
- 3 neliskanttista lapinrieskaa
Ohjeet
- Valuta katkaravut huolellisesti. Sekoita täyte tuorejuustosta ja katkaravuista. Mausta limenmehulla ja hienonnetulla tuoreella korianterilla.
- Levitä täyte rieskojen päälle tasaiseksi kerrokseksi, asettele päälle korianterinlehtiä ja kääri rieskat rullalle. Anna rullien levätä jääkaapissa kelmun alla ainakin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
- Leikkaa rullat neljään osaan ja tarjoile sellaisenaan tai salaatin kera.